JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Haaga-Heliaan on avattu Euroopan ensimmäinen tekoälyyn ja biometriikkaan keskittynyt myynnin huippulaboratorio SalesLab. Kyseessä on myynnin opiskelijoille ja myynnin kehittämistä haluaville yrityksille aivan uusi tapa tutkia ja kehittää monikanavaista myyntiä, asiakaskohtaamisia sekä vuorovaikutusta. 

SalesLab avattiin virallisesti tänään Pasilassa. Vastaavanlainen tunteiden merkitykseen vuorovaikutustilanteissa erikoistunut Lab on maailman parhaimpien yliopistojen joukkoon kuuluvissa Harvardin yliopistossa ja Massachusetts Institute of Technologyssä.

SalesLabin takana on pitkä yhteinen tuotekehitys Suomessa toimivien yritysten kanssa. Mukana kehitystyössä ovat olleet muun muassa Kone, Elisa, Canon ja Salesforce. Investointi huippulaboratorioon on ollut yksi Haaga-Helian tämän vuoden suurimmista.

- Haaga-Helia on myynnin johtavana korkeakouluna Suomessa ottanut ison askeleen myynnin tulevaisuuteen perustamalla SalesLabin, jonka avulla myyjä pääsee selville siitä, mitä asiakas oikeasti ajattelee, sanoo Haaga-Helia ammattikorkeakoulun rehtori Teemu Kokko.

- SalesLab hyödyntää tekoälyä käyttäviä ohjelmistoja, jotka mittaavat henkilön tunnereaktiota ja sen voimakkuutta. Tunnereaktioita analysoimalla saamme mahdollisuuden kehittää kaikkia vuorovaikutustilanteita, esimerkiksi myyntipuheita ja -esityksiä sekä verkkoasiointia. SalesLab hyödyntää tekniikkaa, jonka avulla kasvojen ilmeistä, eleistä ja pään liikkeistä teemme luotettavia päätelmiä asiakkaan tunnereaktioista. Tiedon avulla myyjä pystyy kehittämään omia vuorovaikutustaitojaan ja tarjoamaan entistä paremman asiakaskokemuksen, kertoo Haaga-Helian ammattikorkeakoulun SalesLabin johtaja Heidi Kock.

 
 

Pelottaako kuvien varmuuskopiointi verkkoon? Harkitse omaa pilveä

Viime vuonna otettiin huikeat 1,2 biljoonaa eli 1200 miljardia digitaalista valokuvaa1, joista noin 85 prosenttia älypuhelimilla. Kuvat säilyttävät muistojamme, jotta voimme palata myöhemmin niihin hetkiin, jotka muovaavat elämäämme ja kertovat tarinoitamme perheellemme ja ystävillemme. Puhelimen kadottaminen saattaa kuitenkin tarkoittaa myös näiden arvokkaiden muistojen hukkaamista. Niinpä on ehdottoman tärkeää varmistaa, että niistä on varmuuskopio.

Lue lisää...

Mitä IoT-rauta vaatii?

Pärjätäkseen IoT-markinoilla laitevalmistajien täytyy oppia innovoimaan nopeammin. IoT-sovelluksien kirjo on loppumaton ja menestyvät yritykset antavat kehittäjilleen mahdollisuuden jatkuvasti tunnistaa ja toteuttaa uusia ja yhä hyödyllisempiä tapoja valjastaa käyttöön antureita, monitoroida erityyppistä dataa ja ohjata laitteiden ekosysteemejä.

Lue lisää...
 
ETN_fi Viranomaisverkko Virveen tulee mobiililaajakaista ensi vuonna. Kumppanioperaattorikin selviää kilpailutuksessa v. 2… https://t.co/TtNorpIQy2
ETN_fi Ensimmäinen AVR-pohjainen Arduino-kortti. Lisätietoja Mouserilta. https://t.co/7yazvkOkV1
ETN_fi Nokialle 2+ mrd euron sopimukset kiinalaisoperaattorien kanssa. https://t.co/LJ6OPq0kb7
ETN_fi Mercedes voittaa jatkossa F1- ja sähköformulakisoja On Semin tehonhallintatekniikalla. VB77 for WDC in 2019! https://t.co/EjpdlTQwop
ETN_fi Beneq's transparent Lumineq matrix displays just got a lot bigger. See https://t.co/FDvZwrVGId
 
 

ny template