JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Bluetooth alkaa olla ainoa järkevä tapa toistaa älypuhelimen ääntä kuulokkeissa, kun vanha audioliitäntä häviää laitteissa kiihtyvällä tahdilla. Bluetooth-nappien ongelma on ollut paitsi tehonkulutus, joka on vaatinut toistuvaa lataamista, myös stereoääni, jonka pienikin datahävikki pilaa. Cypress helpottaa ongelmaa uusilla vähävirtaisilla ohjaimillaan.

Cypress on esittely BLE-yhteyttä (Bluetooth Low Energy) tukevan CYW20721-ohjaimen, jonka ansiosta nappikuulokkeiden linkkibudjetti on 6 desibeliä kilpailevia ratkaisuja parempi. Tämän ansiosta kuulokkeiden kantama on parempi ja tehonkulutus pienempi.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Cypressin piiriin perustuvat BLE-nappikuulokkeet säilyttävät yhteytensä älypuhelimeen aiempaa paremmin. Kun tehonkulutus on noin 50 prosenttia kilpailevia piirejä pienempi, pitenee nappien toiminta-aika yhdellä latauksella kaksinkertaiseksi.

Uusi ohjain kuuluu Cypressin WASS-tuoteperheeseen (Wireless Audio Stereo Synchronization). Se on saatavilla yhtiön langattomien piirien WICED Pro -kehitysalustalla.

Cypressin IoT-tuotteista vastaavan Brian Bedrosianin mukaan stereosynkronisointi on ollut vaikea toteuttaa Bluetooth-kuulokkeissa. – Pieninkin datahävikki johtaa turhauttavaan kokemukseen äänen pätkiessä. Uusi WASS-sovelluksessa käytännössä korjaa tämä puutteen, Bedrosian kehuu.

Lisätietoja Cypressin langattomista ratkaisuista löytyy yhtiön verkkosivuilta.

 
 

Pelottaako kuvien varmuuskopiointi verkkoon? Harkitse omaa pilveä

Viime vuonna otettiin huikeat 1,2 biljoonaa eli 1200 miljardia digitaalista valokuvaa1, joista noin 85 prosenttia älypuhelimilla. Kuvat säilyttävät muistojamme, jotta voimme palata myöhemmin niihin hetkiin, jotka muovaavat elämäämme ja kertovat tarinoitamme perheellemme ja ystävillemme. Puhelimen kadottaminen saattaa kuitenkin tarkoittaa myös näiden arvokkaiden muistojen hukkaamista. Niinpä on ehdottoman tärkeää varmistaa, että niistä on varmuuskopio.

Lue lisää...

IoT-suunnittelusta demokraattisempaa – avoimen koodin korteilla ja yhteisöjen tuella

Avoimen koodin ohjelmistojen rinnalle ovat tulossa avoimen koodin laitteistot ja kortit. Niiden ja suunnittelijayhteisöjen avulla yhä useampi rakentelija voi saada IoT-suunnittelunsa valmiiksi tuotteeksi asti.

Lue lisää...
 
ETN_fi Beneq's transparent Lumineq matrix displays just got a lot bigger. See https://t.co/FDvZwrVGId
10hreplyretweetfavorite
ETN_fi Langaton anturi kertoo betonin kosteuden https://t.co/QF085IazLJ @MatoEngineering @japikas @FinnBuild
ETN_fi Phoenix Contact ostaa kaksi saksalaista yritystä: SKS Kontakttechnik keskittyy sähkömekaniikkaan, Pulsotronic GmbH… https://t.co/AfQDWxGQ6x
ETN_fi First truly black solar modules roll off industrial production line @AaltoUniversity https://t.co/ym11lOA2lL
ETN_fi Telian toimitusjohtaja: 5G-datassa kokeillaan uusia hintamalleja https://t.co/we8ryxGl4D @teliafinland
 
 

ny template