JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Paikannus- ja langattomista moduuleistaan tunnettu sveitsiläinen u-blox on esitellyt Bluetooth 5 -moduulin, jota se kehuu markkinoiden pienimmäksi teollisuussovelluksiin tarkoitetuksi moduuliksi. Paketti sopii vain 6,5 x 6,5 -milliseen koteloon, joka on vain 1,2 millin paksuinen.

ANNA-B1-moduuli on suunniteltu koviin teollisuuden olosuhteisiin. Moduuli toimitetaan valmiiksi sertifioituina tietyile markkinoille.

Moduuli pohjaa Arm Cortex-M4-mikro-ohjaimeen, jossa on liukulukulaskentayksikkö sekä flash- ja RAM-muistit. Tarjolla on myös avoin versio, jossa suunnittelija voi sulauttaa oman ohjelmakoodinsa ohjaimen muistiin.

u-bloxin mukaan moduulia voidaan tyypillisesti käyttää esimerkiksi voimatyökaluissa, teollisuuden ja lääketieteen anturituotteissa, puettavissa laitteissa sekä Bluetooth 5 -yhteyttä tarvitsevissa maksupäätteissä.

Moduulin näytteet tulevat tarjolle vielä kesään mennessä, u-blox kertoo.

 

 
 

Näin lataat sähköauton turvallisesti kotipistorasiasta

Sähköautoiluun liittyy paljon ennakkoluuloja ja virheellisiä käsityksiä. Yksi näistä liittyy sähköauton lataamiseen: voiko sähköauton ladata tavallisesta kotitalouspistorasiasta, vai pitääkö sähköauton ostajan ehdottomasti ostaa ja asennuttaa erillinen latauslaite? Molempia mielipiteitä esiintyy, ja totuus on tältä väliltä: tavallisesta pistorasiasta voi hyvin ladata, kunhan muistaa muutaman turvallisuusseikan.

Lue lisää...

UPS on tärkeä osa datan tallennusta

Innovatiiviset UPS-suunnittelutekniikat tuovat sekä paremman tehokkuuden että suorituskykyä.

Lue lisää...
 
ETN_fi The 1st ever ETNdigi is out! Ensimmäinen ETNdigi ilmestyi – lue vankka paketti IoT-tekniikasta https://t.co/AeNPCRgufC
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
ETN_fi You dont need code to create an Android app. It can be done on Simulink and MATLAB models. See Antti Löytynoja at E… https://t.co/VJzXEfJoOM
ETN_fi See the @MinimaProcessor presentation at ECF18: https://t.co/m1znHqgj2E
ETN_fi Cut the power in IoT processors. @MinimaProcessor at Embedded Conference Finland 2018.
 
 

ny template