JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

logotypen

HTC myy valtaosan suunnittelijoistaan ja IP-oikeuksistaan Googlelle 1,1 miljardilla dollarilla. Kauppasummalla HTC pystyy kehittämään vielä yhden lippulaivapuhelimen, mutta kovin pitkää saattohoitoa taiwanilaisvalmistajalle ei uskalla luvata.

HTC:n ongelma on ollut sama kuin monella muullakin valmistajalla. Älypuhelimilla ei ole onnistuttu tekemään rahaa, vaikka laitteissa ei teknisesti ole mitään vikaa ollutkaan. Itse asiassa HTC on välillä onnistunut jopa yllättämään omilla innovaatioillaan.

HTC:n pääjohtaja Cher Wang hehkuttaa, miten HTC jatkaa brändinä ja työstää seuraavaa lippulaivamallia aiemmin tänä vuonna esitellyt U11-mallin jatkoksi. Työ seuraavan mallin parissa on jatkunut jo pitkään, eikä projektia olisi ollut mitään järkeä lopettaa ennen aikojaan.

Wangin mukaan uusi HTC "virtaviivaistaa" tuotelinjaansa ja tehostaa toimintaansa. Ensimmäinen viittaa heikosti kannattavien mallien leikkaamiseen pois valikoimasta - niitä on monia - ja toinen siihen, että palkkakulut pienenevät.

Analyytikot kuitenkin muistuttavat, että Google rekrytoi lähinnä omien Pixel-malliensa suunnittelussa mukana olleet. Näin kauppa voidaan nähdä Googlen keinona varmistaa Pixelien jatkuvuus. Google ei ryhdy sen laajemmin valmistamaan omia älypuhelimia, missä sen tulokset ovat muutenkin olleet vaatimattomia.

 
 

Kustomoitu piiri on täydellinen teollisen internetin sovelluksiin

Teollisen internetin tai IIoT:n (Industrial Internet of Things) tarkoitus on hyvin yksinkertainen: tehdä tuotantolaitoksista mahdollisimman tehokkaita optimoimalla kaikki operaatiot, joihin kuuluvat tuotanto, materiaalien hallinta ja ylläpito.

Lue lisää...

Älykkäämpi Bluetooth liittää miljardit laitteet verkkoon

IoT-laitteiden pitää olla kiinni verkossa jatkuvasti. Lisäksi niiden pitää kuluttaa mahdollisimman vähän energiaa. Tämä onnistuu Bluetooth Smartilla.

Lue lisää...
 
ETN_fi Helsinki wants to become the smartest city in the world. See https://t.co/bZTM7Z5JS5 #100lasissa
ETN_fi The 1st ever official roaming groupcall between Finnish VIRVE and Nodnett of Norway. See https://t.co/WryGLaLGkq @erillisverkot
ETN_fi AI democratizes development, says @adhorn at #hacktalks. See https://t.co/AslQeZYSAV
ETN_fi Robots can´t do backflips, right? https://t.co/KtogoRB25R
 
 

ny template