JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

HTC myy valtaosan suunnittelijoistaan ja IP-oikeuksistaan Googlelle 1,1 miljardilla dollarilla. Kauppasummalla HTC pystyy kehittämään vielä yhden lippulaivapuhelimen, mutta kovin pitkää saattohoitoa taiwanilaisvalmistajalle ei uskalla luvata.

HTC:n ongelma on ollut sama kuin monella muullakin valmistajalla. Älypuhelimilla ei ole onnistuttu tekemään rahaa, vaikka laitteissa ei teknisesti ole mitään vikaa ollutkaan. Itse asiassa HTC on välillä onnistunut jopa yllättämään omilla innovaatioillaan.

HTC:n pääjohtaja Cher Wang hehkuttaa, miten HTC jatkaa brändinä ja työstää seuraavaa lippulaivamallia aiemmin tänä vuonna esitellyt U11-mallin jatkoksi. Työ seuraavan mallin parissa on jatkunut jo pitkään, eikä projektia olisi ollut mitään järkeä lopettaa ennen aikojaan.

Wangin mukaan uusi HTC "virtaviivaistaa" tuotelinjaansa ja tehostaa toimintaansa. Ensimmäinen viittaa heikosti kannattavien mallien leikkaamiseen pois valikoimasta - niitä on monia - ja toinen siihen, että palkkakulut pienenevät.

Analyytikot kuitenkin muistuttavat, että Google rekrytoi lähinnä omien Pixel-malliensa suunnittelussa mukana olleet. Näin kauppa voidaan nähdä Googlen keinona varmistaa Pixelien jatkuvuus. Google ei ryhdy sen laajemmin valmistamaan omia älypuhelimia, missä sen tulokset ovat muutenkin olleet vaatimattomia.

 
 

LTE-mikroverkot tuovat yhteydet jopa kaivokseen

Erityisesti teollisuuden tarpeisiin sopivat LTE-mikroverkot ovat vähitellen siirtymässä pilottikohteista tuotantokäyttöön. Teknologia tarjoaa teollisuudelle uudenlaisia mahdollisuuksia, hyvää käytettävyyttä ja vahvaa tietoturvaa.

Lue lisää...

Moniydinsuorittimet tulevat lentokoneisiin

Ilmailun turvakriittisissä ohjausjärjestelmissä on aiemmin pitäydytty perinteisiin yhden ytimen prosessoriratkaisuihin. Nyt ilmailualallakin aletaan yleistä kehitystä seuraten siirtyä moniytimisiin suoritinarkkitehtuureihin.

Lue lisää...
 
ETN_fi Älä käytä verkkopankkia julkisilla laitteilla tai wifillä! https://t.co/oghm4QvzPj
ETN_fi Tämän takia Linux ei valtaa työpöytiä https://t.co/GmLMkZ7C1q
ETN_fi The 1st ever ETNdigi is out! Ensimmäinen ETNdigi ilmestyi – lue vankka paketti IoT-tekniikasta https://t.co/AeNPCRgufC
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
ETN_fi You dont need code to create an Android app. It can be done on Simulink and MATLAB models. See Antti Löytynoja at E… https://t.co/VJzXEfJoOM
 
 

ny template