JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Apple julkistaa uusia tuotteita huomenna illalla Suomen aikaa ja joukossa on uusi iPhone-älypuhelin, tiettävästi mallimerkinnältään X. Verkkoon livahtaneiden tietojen mukaan iPhone X:ssä on kuusiytiminen A11-fuusioprosessori.

Edellisissä malleissa eli iPhone 7:ssa ja 7 Plussassa prosessorimalli oli A10. Siinä oli kaksi suuremmalla kellotaajuudella operoivaa tehoydintä sekä kaksi hitaampaa, mutta selvästi vähemmän tehoa kuluttavaa ydintä.

A11 lisää nopeampien prosessorien lukumäärän neljään. Esimerkiksi iPad Pro -tabletissa prosessorikonfiguraatio on 3+3, minkä perusteella uusi iPhone olisi tehokkaampi laite omalla 4+2 -mallillaan.

Applen sisältä vuotaneiden tietojen mukaan huomenna esitellään myös edullisempi versio uudesta puhelimesta. Sen mallimerkintä olisi iPhone 8. Huomenna illalla tämä kaikki selviää.

 
 

Näin lataat sähköauton turvallisesti kotipistorasiasta

Sähköautoiluun liittyy paljon ennakkoluuloja ja virheellisiä käsityksiä. Yksi näistä liittyy sähköauton lataamiseen: voiko sähköauton ladata tavallisesta kotitalouspistorasiasta, vai pitääkö sähköauton ostajan ehdottomasti ostaa ja asennuttaa erillinen latauslaite? Molempia mielipiteitä esiintyy, ja totuus on tältä väliltä: tavallisesta pistorasiasta voi hyvin ladata, kunhan muistaa muutaman turvallisuusseikan.

Lue lisää...

UPS on tärkeä osa datan tallennusta

Innovatiiviset UPS-suunnittelutekniikat tuovat sekä paremman tehokkuuden että suorituskykyä.

Lue lisää...
 
ETN_fi The 1st ever ETNdigi is out! Ensimmäinen ETNdigi ilmestyi – lue vankka paketti IoT-tekniikasta https://t.co/AeNPCRgufC
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
ETN_fi You dont need code to create an Android app. It can be done on Simulink and MATLAB models. See Antti Löytynoja at E… https://t.co/VJzXEfJoOM
ETN_fi See the @MinimaProcessor presentation at ECF18: https://t.co/m1znHqgj2E
ETN_fi Cut the power in IoT processors. @MinimaProcessor at Embedded Conference Finland 2018.
 
 

ny template