JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

logotypen

Monissa sovelluksissa käytetään magneettiantureita liuku- ja pyörökytkimistä asennon määrittämiseen. Usein tähän on käytetty Hall-antureita. Silicon Labs sanoo nyt tuovansa markkinoille 2000-luvun vaatimuksiin kehitetyn Hall-magneettianturien sarjan.

Uutuusperhe on nimeltään Si72xx. Aiemmin tarjolla olleisiin ratkaisuihin verrattuna anturit ovat tarkimpia, herkimpiä, energiatehokkaimpia, määritykseltään joustavimpia, ja niihin on valmiiksi rakennettu peukaloinnin valvonta ja lämpötilan aistiminen.

Si71xx-sarjan anturit kestävät kovia olosuhteita. Ne on AEC-Q100-kvalifioitu autoelektroniikkaan varten. Ne kuluttavat yhtä vähän virtaa kuin Reed-kytkimet, ovat luotettavia kuin vanhat Hall-anturit, mutta tuovat mukaan paremman herkkyyden ja ohjelmoitavuuden.

SiLabsin mukaan Si72xx-sarjan anturit näytteistävät 5 hertsin taajuudella vain 400 nanoampeerin virralla. Sleep-tilassa virrantarve putoaa alle sataan nanoampeeriin, joten pienellä paristolla tällainen anturi toimii jopa vuosikymmenen.

Anturit konfiguroidaan ja niitä ohjataan standardin I2C-liitännän yli. Tämäkin pienentää virrankulutusta asennon mittauksessa. Si72xx-perheessä on kolme jäsentä. Lisätietoa niistä kaikista löytyy yhtiön verkkosivuilta.

 
 

Kustomoitu piiri on täydellinen teollisen internetin sovelluksiin

Teollisen internetin tai IIoT:n (Industrial Internet of Things) tarkoitus on hyvin yksinkertainen: tehdä tuotantolaitoksista mahdollisimman tehokkaita optimoimalla kaikki operaatiot, joihin kuuluvat tuotanto, materiaalien hallinta ja ylläpito.

Lue lisää...

Mobiililaitteiden jännitenotkahdukset voidaan estää

Buck-boost-muuntimen hyödyntäminen esiregulaattorina mobiililaitteessa tarjoaa vakaasti säädetyn väyläjännitteen alijärjestelmien käyttöön. Esiregulaattori estää hetkelliset jännitenotkahdukset, kun akun napajännitteessä esiintyy vaihtelevan kuormavirran aiheuttamia jännitepudotuksia. Samalla se tarjoaa koko järjestelmälle entistä korkeamman hyötysuhteen.

Lue lisää...
 
ETN_fi Robots can´t do backflips, right? https://t.co/KtogoRB25R
ETN_fi Risto Siilasmaa of Nokia: Why you should study AI and Machine Learning and how I did it https://t.co/ifOQ9CtGn0
ETN_fi Electronics integrated in wooden panels? See https://t.co/9VcZEajv4l @TactoTek
ETN_fi 60% of iPhone X users feel that Face ID is better than Touch ID. Have you found Face ID to be an adequate successor… https://t.co/I2Lkl2dHVV
ETN_fi AI-puhelin tulee jatkuvasti älykkäämmäksi. See https://t.co/8D1pMumaYH @HuaweiMobileFI
 
 

ny template