JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Shonin-niminen yritys on hakemassa rahoitusta laitteelle, jolle ei ideaalimaailmassa pitäisi olla tarvetta. Streetcam on henkilökohtainen turvakamera, jolla ikäviä tilanteita voi välittömästi tallentaa pilveen. Kameran suosio kertoo ikävällä tavalla, että sille on iso sosiaalinen tilaus.

Shonin hakee Kickstarter-kampanajssa kamerallee 30 000 dollarin rahoitusta. Tällä hetkellä kasassa on lähes 300 000 dollaria. Tukijoille kamerat lähtevät helmikuussa 150 taalan hintaan.

Kamera toimii versiosta riippuen joko wifi- tai LTE-yhteydellä. Wifillä materiaali menee pilveen kännykän verkkoyhteyden kautta. Kamera tallentaa näkymäänsä aina sisäiselle SD-kortille, mutta erillisellä näpäytyksellä materiaali menee myös pilveen.

LTE-verkkoa kamera käyttää, jos siihen liittää dataliikenteellä varustetun SIM-kortin. Pilveen voidaan siirtää videota 720p-resoluutiolla. Paikallisesti kamera tallentaa 1020p-tasoista kuvaa.

Lisätietoa Kickstarterista.

 
 

Näin lataat sähköauton turvallisesti kotipistorasiasta

Sähköautoiluun liittyy paljon ennakkoluuloja ja virheellisiä käsityksiä. Yksi näistä liittyy sähköauton lataamiseen: voiko sähköauton ladata tavallisesta kotitalouspistorasiasta, vai pitääkö sähköauton ostajan ehdottomasti ostaa ja asennuttaa erillinen latauslaite? Molempia mielipiteitä esiintyy, ja totuus on tältä väliltä: tavallisesta pistorasiasta voi hyvin ladata, kunhan muistaa muutaman turvallisuusseikan.

Lue lisää...

UPS on tärkeä osa datan tallennusta

Innovatiiviset UPS-suunnittelutekniikat tuovat sekä paremman tehokkuuden että suorituskykyä.

Lue lisää...
 
ETN_fi The 1st ever ETNdigi is out! Ensimmäinen ETNdigi ilmestyi – lue vankka paketti IoT-tekniikasta https://t.co/AeNPCRgufC
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
ETN_fi You dont need code to create an Android app. It can be done on Simulink and MATLAB models. See Antti Löytynoja at E… https://t.co/VJzXEfJoOM
ETN_fi See the @MinimaProcessor presentation at ECF18: https://t.co/m1znHqgj2E
ETN_fi Cut the power in IoT processors. @MinimaProcessor at Embedded Conference Finland 2018.
 
 

ny template