JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Shonin-niminen yritys on hakemassa rahoitusta laitteelle, jolle ei ideaalimaailmassa pitäisi olla tarvetta. Streetcam on henkilökohtainen turvakamera, jolla ikäviä tilanteita voi välittömästi tallentaa pilveen. Kameran suosio kertoo ikävällä tavalla, että sille on iso sosiaalinen tilaus.

Shonin hakee Kickstarter-kampanajssa kamerallee 30 000 dollarin rahoitusta. Tällä hetkellä kasassa on lähes 300 000 dollaria. Tukijoille kamerat lähtevät helmikuussa 150 taalan hintaan.

Kamera toimii versiosta riippuen joko wifi- tai LTE-yhteydellä. Wifillä materiaali menee pilveen kännykän verkkoyhteyden kautta. Kamera tallentaa näkymäänsä aina sisäiselle SD-kortille, mutta erillisellä näpäytyksellä materiaali menee myös pilveen.

LTE-verkkoa kamera käyttää, jos siihen liittää dataliikenteellä varustetun SIM-kortin. Pilveen voidaan siirtää videota 720p-resoluutiolla. Paikallisesti kamera tallentaa 1020p-tasoista kuvaa.

Lisätietoa Kickstarterista.

 
 

Tämä on seuraava askel piiritekniikassa: eFPGA

On selvää, että puolijohdealalla keskitytään vihdoin kasvavaan valikoimaan teknologioita, jotka prosessigeometrian kutistamisen sijaan katsovat uusia järjestelmäarkkitehtuureita ja käytettävissä olevan piin parempaa käyttöä uusien piiri- laite- ja kotelointisuunnittelun konseptien kautta. Kun astumme uudelle aikakaudelle, seuraava looginen askel näyttää olevan FPGA-piirin ja prosessorin eli CPU:n yhdistäminen: sulautettu FPGA.

Lue lisää...

Lennokeiden liittimiltä vaaditaan enemmän

Miehittämättömät laitteet ja järjestelmät ovat tunkeutumassa lähes kaikille elämänalueille. Samalla ne asettavat aivan uudenlaisia haasteita liitäntätekniikoille.

Lue lisää...
 
 

ny template