JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Yhteen aikaan monitoreissa oli useampi liitäntä takakannessa tai pohjassa. Oli usein vielä vanha VGA-liitäntä, DVI-liitäntä, DisplayPort-yhteys ja useampi HDMI-liitäntä. Samsung näyttää nyt mallia uusilla ammattikäyttöön tarkoitetuilla näytöillään. Niissä on vain yksi liitäntätyyppi, C-tyypin USB.

Tarkalleen ottaen USBC ei ole Samsungin uutuusmonitorien ainoa liitäntä. Niistä löytyy myös DP-ketjutusliitäntä, jonka ansiosta useamman näytön DisplayPort-signaalin voi ketjuttaa eri ruuduille.

Fyysisesti eri liittimet kuitenkin katoavat näytöistä, koska USB-C pystyy tukemaan eri protokollia. Käyttäjän kannalta tämä tuo paljon helpotusta, kun kaapelien ja sovittimien sekamelskasta pääsee eroon.

Samsung aikoo esitellä uutuusnäyttönsä ensi viikon IFA-messuilla Berliinissä. Niihin kuuluvat kaarevat 34- ja 27-tuumaiset mallit sekä suorat 27- ja 23,8-tuumaiset paneelit. Nykytyyliin näytöistä puuttuu perinteinen reunus. Vain alareunassa on kapea reunus, pitäähän se logokin johonkin saada näkymään.

Monissa analyyseissä USBC:stä on ennustettu viimeistä fyysistä elektroniikkaliitäntää.

 
 

Näin lataat sähköauton turvallisesti kotipistorasiasta

Sähköautoiluun liittyy paljon ennakkoluuloja ja virheellisiä käsityksiä. Yksi näistä liittyy sähköauton lataamiseen: voiko sähköauton ladata tavallisesta kotitalouspistorasiasta, vai pitääkö sähköauton ostajan ehdottomasti ostaa ja asennuttaa erillinen latauslaite? Molempia mielipiteitä esiintyy, ja totuus on tältä väliltä: tavallisesta pistorasiasta voi hyvin ladata, kunhan muistaa muutaman turvallisuusseikan.

Lue lisää...

UPS on tärkeä osa datan tallennusta

Innovatiiviset UPS-suunnittelutekniikat tuovat sekä paremman tehokkuuden että suorituskykyä.

Lue lisää...
 
ETN_fi The 1st ever ETNdigi is out! Ensimmäinen ETNdigi ilmestyi – lue vankka paketti IoT-tekniikasta https://t.co/AeNPCRgufC
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
ETN_fi You dont need code to create an Android app. It can be done on Simulink and MATLAB models. See Antti Löytynoja at E… https://t.co/VJzXEfJoOM
ETN_fi See the @MinimaProcessor presentation at ECF18: https://t.co/m1znHqgj2E
ETN_fi Cut the power in IoT processors. @MinimaProcessor at Embedded Conference Finland 2018.
 
 

ny template